Menu Sluiten

Tracimat Beveren

Op zoek naar een Tracimat Beveren deskundige? Bij Asbestinventaris.be bent u aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring in het begeleiden van tracimat trajecten, sloopopvolgingsplannen en inventarissen zijn wij de geschikte partner voor u. Voorkom onnodige boetes en stel een plan op voor uw werkzaamheden. Dit is onder andere verplicht voor iedere werkgever bij normaal gebruik en bij geplande werken. Ook bij de verkoop van een huis of gebouw moet er een inventaris opgesteld worden.

Hoe werkt het Tracimat Beveren traject?

Alvorens u gaat beginnen aan afbraak-, ontmantelings- of renovatiewerken van bepaalde gebouwen, infrastructuur of wegen moet u verplicht een Sloopopvolgingsplan op laten stellen conform het Tracimat sjabloon. Dit plan moet verplicht worden voorgelegd aan Tracimat en kan alleen opgesteld worden door een erkend deskundige. Het plan wordt opgesteld volgens het Tracimat sjabloon en omvat onder meer een voorbereidend onderzoek, veldonderzoek, een sloopinventaris, aanbevelingen en adviezen bij de sloopopvolging, een destructieve asbestinventaris en een inventaris van gevaarlijke stoffen andere dan asbest.  De aannemer heet een conform verklaard sloopopvolgingsplan nodig om in het Tracimat-systeem te stappen en zo zijn puin te kunnen aanbieden bij de breker.

Schakel ons nu in als uw Tracimat Beveren deskundige!

Gebruik onze offerteknop om een aanvraag te doen. Wij als Tracimat Beveren deskundigen doen ons best om u zo spoedig mogelijk te antwoorden. U ontvangt een vragenlijst per mail waar aanvullende informatie gevraagd wordt over uw situatie. Wij zijn telefonisch ook bereikbaar op +32(0) 144 801 33 voor aanvullende vragen. U kunt ons ook per e-mail bereiken via info@asbestinventaris.be.

Tracimat

Waarmee kunnen we u helpen?

Meerdere antwoorden mogelijk

Uw contactgegevens