Menu Sluiten

Sloopopvolgingsplan Sint Niklaas

Een sloopopvolgingsplan Sint Niklaas wordt opgesteld in opdracht van de degene die van plan is om afbraak-, ontmantelings- of renovatiewerkzaamheden te gaan uitvoeren. Dit plan is onderdeel van de aanbestedingsdocumenten, de prijsvraag of contractuele documenten. Met dit plan brengt u de stroom van de afvalstoffen in kaart en heeft u een lijst met alle afvalstoffen die vrijkomen tijdens de bouwplannen. Wij als deskundigen bij Asbestinventaris.be stellen een sloopopvolgingsplan Sint Niklaas op naar procedure. Wij brengen de afvalstromen voor u in kaart.

Hoe gaat een sloopopvolgingsplan Sint Niklaas in zijn werk?

De sloopopvolging Sint Niklaas gebeurt op basis van een conform verklaard sloopopvolgingsplan, opgesteld door een geregistreerde partij bij Tracimat. Hiervoor wordt het Tracimat sjabloon gebruikt. Dit plan kan worden ingediend bij Tracimat voor de aanvang van de sloopopvolging. Meer informatie kan gevonden worden op de website van Tracimat. Klik hier voor de link naar de Tracimat website. 

Schakel ons nu in voor uw sloopopvolgingsplan Sint Niklaas!

U kunt rechts een offerteformulier invullen middels on contactformulier. Wilt u liever contact opnemen per telefoon of e-mail?  Dat kan! We zijn telefonisch bereikbaar op +32(0) 144 801 33 en via info@asbestinventaris.be.  We doen ons best om u zo snel mogelijk te woord te staan. Nadat u aanvraag bij ons is binnengekomen nemen wiij contact met u op. We sturen u een korte vragenlijst op per mail waarbij we meer informatie vragen over uw situatie. Zo kunnen we u zo goed mogelijk van hulp zijn. Asbestinventaris.be is onderdeel van de Belgische Preventiegroep en is gevestigd in de provincie Antwerpen, nabij Sint Niklaas.

 

Sloopopvolgingsplan

Waarmee kunnen we u helpen?

Meerdere antwoorden mogelijk

Uw contactgegevens