Menu Sluiten
Sloopopvolging

Waarmee kunnen we u helpen?

Meerdere antwoorden mogelijk

Uw contactgegevens

Sloopopvolgingsplan Beveren

Een sloopopvolgingsplan Beveren wordt opgesteld in opdracht van de aanvrager van een omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handeling voor afbraak-, ontmantelings- of renovatiewerken van bepaalde gebouwen, infrastructuur of wegen. Dit plan is onderdeel van de aanbestedingsdocumenten, de prijsvraag of contractuele documenten. Dit plan brengt de bouwplaats in kaart en omvat een lijst met alle afvalstoffen die zullen vrijkomen bij de werkzaamheden. Deskundige bij Asbestinventaris.be stellen een sloopopvolgingsplan Beveren op naar procedure. Wij brengen de afvalstromen voor u in kaart.

Hoe gaat een sloopopvolgingsplan Beveren in zijn werk?

De sloopopvolging Beveren gebeurt op basis van een conform verklaard sloopopvolgingsplan, opgesteld door een geregistreerde partij bij Tracimat. Hiervoor wordt het Tracimat sjabloon gebruikt. Dit plan kan meteen worden ingediend bij aanvang van de sloopopvolging door de beheerorganisatie Tracimat. Meer informatie kan gevonden worden op de website van Tracimat.

Schakel nu Asbestinventaris.be in voor uw sloopopvolgingsplan Beveren!

U kunt rechts een offerteformulier invullen middels on contactformulier. Wilt u liever contact opnemen per telefoon of e-mail?  Dat kan! We zijn telefonisch bereikbaar op +32(0) 144 801 33 en via info@asbestinventaris.be.  We doen ons best om u zo snel mogelijk te woord te staan. Nadat u aanvraag bij ons is binnengekomen nemen wiij contact met u op. We sturen u een korte vragenlijst op per mail waarbij we meer informatie vragen over uw situatie. Zo kunnen we u zo goed mogelijk van hulp zijn. Asbestinventaris.be is onderdeel van de Belgische Preventiegroep en is gevestigd in de provincie Antwerpen.