Menu Sluiten
Sloopopvolging

Waarmee kunnen we u helpen?

Meerdere antwoorden mogelijk

Uw contactgegevens

Asbestinventaris Wommelgem

Een asbestinventaris Wommelgem is het in kaart brengen van de aanwezigheid van asbest. Deze inventarisatie is verplicht voorafgaand aan de verwijdering van eventuele asbest. De inventarisatie wordt opgedeeld in verschillende fases. U kunt links een offerteformulier invullen, waarna er een korte vragenlijst naar u toegemaild wordt. Asbestinventaris.be helpt u zo goed mogelijk door het proces heen te lopen en biedt u een kundige inventarisatie aan. Zo bent u op de hoogte van de aanwezigheid van asbest en kunt u de juiste stappen zetten om het materiaal te verwijderen. Asbestinventaris.be heeft jarenlange ervaring op het gebied van asbestinventarisaties en kan u bedienen met zowel inventarissen als sloopopvolgingsplannen en plaatsbeschrijvingen. Een compleet overzicht van onze diensten kunt u in het menu terugvinden. Naast Wommelgem zelf is Asbestinventaris.be ook werkzaam in de regio van Wommelgem.

Waarom een asbestinventaris in Wommelgem?

Met een Asbestinventaris Wommelgem worden alle ruimtes, constructies of objecten onderzocht op de mogelijke aanwezigheid van asbest. Op de vraag van de opdrachtgever worden staalnames genomen om de aanwezigheid van asbest te bevestigen. In het kaden van Asbestveilig Vlaanderen 2040, keurde het Vlaams Parlement onlangs de wijzigingen in de wetgeving goed. Deze wetgeving vormt het kader voor de inventarisatie, het beheer en de verwijdering van asbesthoudende toepassingen. Inmiddels is het alom bekend dat asbest een gevaarlijk materiaal waarvan het inademen van de deeltjes op lange termijn longkanker, longvlies- of buikvlieskanker kan veroorzaken. Laat uw asbest daarom tijdig en vakkundig verwijderen.  Asbestinventaris.be werkt middels de richtlijnen van het KB.

Neem vrijblijvend contact op

Naast ons offerteformulier kunt u ook contact opnemen per telefoon of via info@asbestinventaris.be. Telefonisch zijn we bereikbaar op +32(0) 144 801 33. We doen ons uiterste best om u zo spoedig mogelijk te antwoorden en reageren vrijwel altijd binnen 24 uur. Asbestinventaris.be is onderdeel van de Belgische Preventiegroep en is gevestigd in de provincie Antwerpen, nabij Wommelgem.